Smrt čoveka na Balkanu (2012) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:20

Kategorija: Drame.

Tagovi: 2012, Aleksandar Djurica, Anita Mancic, Bojan Žirović, Branislav Trifunovic, Emir Hadzihafizbegovic, Ljubomir Bandovic, Milica Mihajlovic, Milos Samolov, Mirjana Karanovic, Natasa Ninkovic, Nikola Djuricko, Nikola Kojo и Radoslav Milenkovic.

Opis filma/serije Smrt čoveka na Balkanu (2012)

Smrt čoveka na Balkanu

Usamljeni kompozitor izvršava samoubistvo pred web kamerom svog računara. Privučeni zvukom pucnja u stan dolaze njegove komšije, koji provode vreme u stanu, čekajući da stignu hitna pomoć i policija. Sve vreme ih snima web kamera, a da oni toga nisu ni svesni. Dok čekaju prekraćuju vreme tako što piju, jedu i igraju šah. Evociraju uspomene na njega, sažaljevaju ga, dižu u nebesa njegovu muziku, iako sve vreme ne mogu da se sete njegovog imena… Događaji poprimaju drugi ton nakon što shvate da je kamera na računaru uključena i da ih sve vreme snima… Polako otkrivamo ličnost pokojnika, kao i jednu širu, satiričnu sliku našeg društva…

„Smrt čoveka na Balkanu“ je srpski film iz 2012. godine. Režirao ga je po sopstvenom scenariju Miroslav Momčilović.

Popularne pretrage za ovaj film:

domaći film natasa ninković, smrt oveka na balkanu, smrt coveka na balksnu, smrt čoveka na balkanu film, smrt coveka na balkanu ceo film 2012, novi domaci film sa nikola kojo, nataša ninković филмови, milos samolov u filmu, milica mihajlovic filmovi, filomovi natase ninkovic

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • LILIANA SIUNOVIC

    Ja bih rekla, parodija!!! Svidio mi se! Covjek ostaje covjek-bez obzira u kakvoj se situaciji nasao,a i oni „drugi“ takodje!! Vrijedi pogledati.

  • jovana

    hahah surova realnost 🙂 dobar film

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas