Sok od šljiva (1981) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:31

Kategorija: Komedije.

Tagovi: Bogdan Diklic, Branko Cvejić, Miki Manojlovic, Petar Kralj, Predrag Laković, Velimir Bata Zivojinovic и Vojislav Voja Brajovic.

Opis filma/serije Sok od šljiva (1981)

sok-od-sljiva

Miki Rudinski je popularni disk džokej provincijske radio stanice, čiji se način rada često ne poklapa sa ustaljenim normativima. Za svoj „hepening u prirodi“ uspeo je da zainteresuje i „Šljivo kombinat“, najveću radnu organizaciju u mestu. Na nesreću, datum održavanja njegovog „hepeninga“ poklopio se sa danom proslave godišnjice osnivanja Kombinata, koji nije žalio truda ni novaca da to bude što svečanije. Zbog propagiranja svoje ideje preko radija Miki dolazi u sukob sa rukovodiocima koji ga suspenduju, a borba za publiku i izvođače vodi se svim sredstvima. Za koga će da se opredele stanovnici mesta i okoline?

Popularne pretrage za ovaj film:

sok od šljiva ceo film, sok od šljiva film, domaci film dom za vesanje ceo film, domaci film sok od sljiva, film sok od šljiva, sok od sljiva, sok od sljiva domaci film, Sok od Šljiva (1981), domaći filmovi sok od sljiva, sok od sljiva pink film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Samoona09

    Film govori o kriminalnim vrednostima na estradi, kojih je bilo vrlo malo u to vreme. Sve je to zapocelo tokom nesrecnih devedesetih, kada je krenuo turbo folk i pink.

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas