Spasitelj (1998) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:39

Kategorija: Ratni.

Tagovi: Josif Tatic, Ljiljana Blagojevic, Natasa Ninkovic, Nebojsa Glogovac, Sergej Trifunovic, Svetozar Cvetkovic и Vesna Trivalic.

Opis filma/serije Spasitelj (1998)

spasitelj

Radnja filma počinje u Parizu, 1987. godine, kada Džošua Rouz u islamskom bombaškom napadu ostaje bez supruge i deteta. Kako bi osvetio svoju porodicu, odlazi u obližnju džamiju, i ubija sve vernike koji su se tamo zatekli. Pošto je počinio masovno ubistvo, znajući da mora da pobegne, on se zajedno sa svojim najboljim prijateljem Piterom Dominikom pridružuje francuskoj Legiji stranaca.

1993. godine, Džošua pod imenom Gaj ratuje u Bosni i Hercegovini na strani Srba. Ni prema kome nema milosti ni sažaljenja, pa čak ni prema deci, zato što je Pitera ubila jedna devojčica, bacivši na njega granatu.

Popularne pretrage za ovaj film:

spasitelj ceo film, spasitelj domaci film, domaci film spasitelj, film spasitelj besplatno gledanje, spasitelj film, domaci film spasitelj besplatno gledanje, spasitelj film besplatno gledanje, film spasitelj za gledanje, film spasitelj ceo film, spasitelj domaci film online

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

 • Xxxaaaaaaaa

  0 bodova

 • super film

 • film je da sam plakao ko kisa na kraju kad sam ga prvi put gledo :/

 • vladana pedja

  film je odlican ma filmcina………….gledala sam ga 4 puta i uwek se rasplacem………….

 • mikica

  dobar film

 • Mustafa Topic

  OliverStone je nesumnjivo jedan od najvecih svjetskih rezisera ovaj film je dobro snimljen .Moje misljenje je da film im ajeftinu sadrzinu djeluje kao da se snimi jos jedan sa tematikom rat malo po svuda u svjetu..Meni djeluje da je reziser nabasao na nekoga ko je ispricao i docarao nasu domovinu kao izvor seljastva i seljaka.Samo u ovome filmu je prikazano toliko koza da bi oni koji ne poznaju ovo podrucje pomislili da su samo zivotinje koje mi poznajemo koze. a snimio ih je toliko da ih je previse za cijeli Balkan a ne samo Bosnu i Hrcegovinu.Ako neko zeli da bude selhjak neka ostane tamo odakle je da mu mi ne pruzimo priliku da uzore nase ulice i sokake kako bi ih podsjecelo na zavicaj.Prevod sa engleskog na srpski za nas koji tecno govorimo engleski u ovom filmu je smjesan..Jos ce amerikanci da pocnu da pisu cirilicom.Los film sa jeftinim sadrzajem velikog rezisera

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas