Špijun na stiklama (1988) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:19

Kategorija: Komedije.

Tagovi: Boris Dvornik, Boris Novkovic, Milan Lane Gutovic, Milan Štrljić, Milena Dravic, Mira Furlan и Velimir Bata Zivojinovic.

Opis filma/serije Špijun na stiklama (1988)

spijun-na-stiklama

Direktorka novoosnovane diskografske kuće ubacuje svog službenika, prerušenog u čistačicu, u konkurentsku diskografsku kuću. A ujdurmu je smislila da bi se dočepala ekskluzivnih snimaka svetske estradne zvezde i na taj način, lažnim predstavljanjem produkcije, osigurala bankarske kredite za izgradnju studija.

Posle mnogih peripetija i komičnih situacija u koje zbog svog „neodoljivog izgleda“ zapada navodna čistačica, direktorka će na kraju, zbog novčanih transakcija, provesti nekoliko godina na prinudnom odmoru o trošku države…

Popularne pretrage za ovaj film:

spijun na stiklama ceo film, spijun na stiklama online, boris dvornik filmovi, spijun na stiklama, smrt coveka na balkanu ceo film za gledanje, domaci film spijun na stiklama, film spijun na stiklama, spijun na stiklama domaci film za gledanje, boris dvornik, spijun na stiklama domaci film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas