Stanje šoka (2011) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:32

Kategorija: Komedije.

Tagovi: 2011, Emir Hadzihafizbegovic, Martin Marion, Nikola Kojo, Urška Hlebec и Vlado Novak.

Opis filma/serije Stanje šoka (2011)

Stanje šoka (2011)

Godine 1986. Petar dobije novčanu nagradu svog preduzeća kao jedan od najvrednijih radnika u izgradnji stanova. Od silnog uzbuđenja, on se onesvesti i padne u komu. Posle deset godina budi se u izmenjenim okolnostima: Jugoslavija se raspala, njegova deca su odrasla, a žena mu se udala za najboljeg prijatelja. Petar pokušava da se snađe, a njegove reakcije izazivaju niz komičnih situacija.

Uloge: Martin Marion, Urška Hlebec, Nikola Kojo, Aleksandra Balmazović, Emir Hadžihafisbegović, Vlado Novak

Popularne pretrage za ovaj film:

nikola kojo smjesni klipovi, stanje soka film, urska filmovi

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

 • srbin

  nista posebno

 • sale perovic

  nije los..

 • Slavica Knol

  Glupo kad za pola filma mi treba prevod…A inace vjerujem da je film dobar posto mi je u prvih 15 minuta vec se dopao ali nemogu gledati kad ne razumijem sve…ako neko zna da li ima gdje sa prevodom neka javi 😀

 • Delegat Mkd

  Imas pravo Slavice, i mene je bas zainteresovao film,ali steta sto nema prevod,pa zato i ne mogu da gledam dalje jer nije to to!Neka neko stavi prevod Srpsko-Hrvatski,kao nekad!Inace film je jako zanimljiv!

 • Ниџа

  Филм је одличан.Иако нема превод може добро да се разуме.Филм је права дефиниција капитализма.Одлично нам говори шта смо добили а шта изгубили.

 • Пеђа

  Одличан филм, штета што нема нигде превода али није баш да се ништа не разуме. Па није словенски кинески 🙂 мало се само потрудите и схватићете поенту филма.

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas