Sutjeska (1973) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:57

Kategorija: Ratni.

Tagovi: Boris Dvornik, Ljuba Tadic, Ljubisa Samardzic, Milena Dravic, Neda Arneric, Partizanski filmovi и Velimir Bata Zivojinovic.

Opis filma/serije Sutjeska (1973)

sutjeska

Sutjeska (Bitka na sutjesci) je jugoslovenski ratni film snimljen 1973. godine povodom tridesetogodišnjice bitke na Sutjesci. Snimljen je u Nacionalnom parku Sutjeska i važi za jedan od najskupljih filmova u istoriji kinematografije SFR Jugoslavije.

Poznat je i po tome što je Josip Broz Tito aktivno učestvovao u njegovom snimanju, insistirajući da njegov lik tumači poznati američki glumac Richard Burton te i po tome što je lični nadgledao snimanje scene koja rekonstruiše njegovo ranjavanje u bici.

Uloge: Richard Burton, Ljuba Tadić, Velimir Bata Živojinović, Ljubiša Samardžić, Neda Arnerić, Boris Dvornik, Milena Dravić, Stole Aranđelović, Kole Angelovski i Janez Vrhovec.

Popularne pretrage za ovaj film:

bitka na neretvi ceo film, partizanski ratni filmovi, domaci filmovi celi, partizanski filmovi celi, sutjeska ceo film, domaci partizanski filmovi celi, domaci film sutjeska, bitka na sutjesci film za gledanje, sutjeska film za gledanje, film sutjeska

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • odličan

  • kadrolli

    svaka vama qas sa ovaj film toje naj boli film

  • VANJA

    film je odličan.kad sam bio klinac,pokojni deda Ivan Mrša,Dalmatinac i veliki Jugosloven,učesnik i Neretve i Sutjeske pričao je da je fim odlično urađen,ali su borbe bile takve da se to „na filmu nije moglo iskazati“.Šteta što zaboravljamo te junake i pričamo kako to „i nije baš tako bilo“.

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas