Sva ta ravnica (2010) - domaci filmovi i serije online

Kategorija: TV Serije.

Tagovi: Aleksandar Djurica, Dejan Lutkic, Dragan Nikolic, Gordan Kicic, Gorica Popovic, Ivan Bosiljcic, Ivana Popović, Josif Tatic, Katarina Radivojevic, Milos Samolov, Stevan Baja Gardinovački и Vojin Cetkovic.

Opis filma/serije Sva ta ravnica (2010)

Sva ta ravnica

U podmetnutom požaru na kaštelu Jagodića pored Petrovgrada (Bečkereka) pre dvadeset godina smrtno je stradala supruga grofa Milana i majka Jovana i Branka Jagodića. Čak i posle dvadeset godina okolnosti njene smrti ostale su nerazjašnjene. Njena smrt postaje zla kob, mračna tajna koja traži razjašnjenje i pokreće niz misterioznih ubistava i zločina koji prete da zatru staru lozu Jagodića. Stariji sin Jovan odlučan je da otkrije tajanstvenog zločinca i sačuva porodicu od uništenja. Iz epizode u epizodu pratimo uzbudljivu priču o zabranjenim ljubavima, strastima, zločinu i osveti.

Serija Sva ta ravnica inspirisana je knjigom Nenada Čanka „Kao i sva ravnica“.

Istorijski gledano, aristokratska porodica Jagodić bila je odana Austro Ugarskoj monarhiji i jedna je od onih uglednih srpskih aristokratskih, potonjih građanskih porodica, koje su bitno uticale na kulturni, privredni i društveni život Srba u Banatu i Vojvodini u vreme dvojne monarhije.

Radnja serije Sva ta ravnica vremenski je izmeštena u tridesete godine dvadesetog veka, u vreme Kraljevine Jugoslavije i burnog razvoja novog građanskog društva, u novom državnom okviru, u kome su se stare aristokratske porodice među kojima i Jagodići, sve teže i teže snalazile.

Popularne pretrage za ovaj film:

Zla kob, serije za gledanje sva ta ravnica, domaci filmovi jagodici, domaci filmovi online jagodici, svi filmovi katarine radivojevic, katarina radivojevic svi filmovi, katarina radivojević film, uzivo domaca serija sva ta ravnica, ivana popovic filmovi, filmovizija serija jagodici

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • jovana

    odlicna je serija.. 😀

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas