Tako se kalio čelik (1988) - domaci filmovi i serije online

Za gledanje filmova neophodno je da imate instaliran Adobe Flash Player.
loading...

Trajanje filma: 01:35

Kategorija: Drame.

Tagovi: Lazar Ristovski, Relja Bašić, Tatjana Pujin и Želimir Žilnik.

Opis filma/serije Tako se kalio čelik (1988)

tako-se-kalio-celik

Livac Leo, hteo bi da živi mirno i srećno, ali društvo je u krizi: teški radni uslovi, nerentabilna fabrika, direktori u histeričnoj krizi da ugrabe što više dok brod ne potone. U isto vreme Leo zapada i u lični haos. Za njega se zakači nadobudna tinejdžerka Verica kojoj se dopada njegov izgled starog rokera. Napušta ga žena Ruža koja odlazi kod roditelja, ali ubrzo se poveže sa Mišelom, šefom osiguranja iz fabrike u kojoj Leo radi. Mišel je bivši legionar, pasionirani fotograf ženskih tela. Leo napravi ljubomorni incident u fabrici, pa ga otpuste. U besu, pokušava da sruši spomenik na gradskom trgu, i završava u zatvoru. Fabrika svakodnevno dobija ispomoć u radnoj snazi tako što im dovode zatvorenike na rad, te se Leo ponovo nađe među svojim kolegama. Kada strani poslovni partneri posete livnicu, impresionirani su arhaičnim izgledom radnika i neverovatnom atmosferom u pogonu, te predlažu da se sve stavi pod zaštitu. Kao pasioniranim kolekcionarima socijalističkog realizma, naročito im se dopadne Leo, kojeg odvode sa sobom kao savršeni uzorak. Dve godine kasnije, on se trijumfalno vraća u zemlju — sveže obrijan, u Kadilaku.

Popularne pretrage za ovaj film:

tako se kalio celik ceo film, tako se kalio celik online, tako se kalio celik film, kako se kalio čelik film, kako se kalio celik, tako se kalio celik, domaci film kako se kalio celik, kako se kalio celik ceo film, Tatjana pujin, film tako se kalio celik

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Darko

    Ova je takva klasika 🙂

  • Goranpudja

    Najbolji LAZAROV film! Niko to bolje od njega ne bi odigrao.

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas