Tesna koža 1 (1982) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:23

Kategorija: Komedije.

Tagovi: 1982, Danica Maksimovic, Irfan Mensur, Lepa Brena, Milan Lane Gutovic, Nikola Simic, Rahela Ferari и Ruzica Sokic.

Opis filma/serije Tesna koža 1 (1982)

tesna-koza-1

Prvi, u nizu uspešnih filmova o referentu Miti i njegovom životu! Referent Mita svakodnevno se suočava sa gužvom u kući i na poslu. U pretrpanom stanu svako traži svoje mesto pod suncem. Varnice sevaju sa svih strana, a njegova mala plata je nedovoljna za sve porodične prohteve. Najmladjeg sina muči skola i snovi o polovnoj „hondi“, stariji je večiti apsolvent astronomije, a kćerka, diplomirani pravnik, bezuspešno traga za zaposlenjem. Miti je na poslu sve gore, pa mu je sportska prognoza poslednja nada koja bi mu pomogla da se izvuče iz sve tesnje kože, razapete izmedju slabašne činovničke zarade i skupog života, prepunog stresova.

Uloge: Nikola Simić, Ružica Sokić, Milan Gutović, Lepa Brena, Irfan Mensur, Danica Maksimović, Rahela Ferari…

Popularne pretrage za ovaj film:

tesna koza, tesna koža 1, tesna koža 1 ceo film, besplatni domaci filmovi i serije, domaci filmovi za gledanje celi, tesna koza ceo film, tesna koza film, danica maksimović, film tesna koza, tesna koza 1 besplatno gledanje

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • ramiz xheladini

    ne dobar nego pre dobar

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas