Tigar (1978) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:27

Kategorija: Drame.

Tagovi: Dusan Janicijevic, Jelica Sretenović, Ljubisa Samardzic, Milivoje Mića Tomić, Pavle Vujisić, Radmila Savicevic, Rahela Ferari, Slavko Stimac, Velimir Bata Zivojinovic и Vera Cukic.

Opis filma/serije Tigar (1978)

tigar

Mladić zvani „Tigar“ je amaterski zaljubljen u boks, zbog čega je zapustio školovanje, sticanje kvalifikacija, pa i lični život, ne misleći mnogo šta će da radi kad prestane da se bavi boksom. Ipak, on ima svoje nazore o poštenju i kad do toga dođe, on želi da svojim radom zarađuje hleb. Prvo radi kao noćni čuvar, a zatim kao vozač hladnjače. Na putu sretne mladog džeparoša i između njih se rađa neobično prijateljstvo. „Tigar“ dobije ambiciju da ovog prestupnika prevaspita. Međutim, ispostavlja se da je mladi kradljivac bolji pedagog od njega i da ga polako odvlači na svoju stranu.

Popularne pretrage za ovaj film:

domaci film tigar, tigar film, tigar domaci film, film tigar, tigar ceo film, tigar domaci film online, film tigar domaci, tigar-domaci film za gledanje, domaci filmovi drame i serije, domaci film tigar ceo film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • urke

    dobar je

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas