Travelator (2014) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:30

Kategorija: Akcioni и Drame.

Tagovi: 2014, Boris Isakovic, Branka Šelić, Goran Šušljik, Nikola Rakocevic и Stribor Kusturica.

Opis filma/serije Travelator (2014)

Travelator

Slovenac, tinejdžer zagriženi igrač pucačine u prvom licu, radi kao ubica za kriminalne grupe i od toga se izdržava. Kao ratni izbeglica, rođen u Sloveniji, u retkoj je poziciji da poseduje pasoš kojem nije potrebna američka viza. Zbog toga dobija najnoviji zadatak da otputuje u Las Vegas i tamo ukloni zaštićenog svedoka kojeg država čuva na sigurnom za predstojeće suđenje.

Pošto stigne na odredište, Slovenac locira svoju žrtvu i bezbednjake koji ga čuvaju, isprati njihovo kretanje i navike koje upražnjavaju. Što im je bliži, prikriven među mnogima u raskoši Las Vegasa, Slovenac dobro spozna oholosti kojima se ovaj okrutni kriminalac odlikovao u prošlosti i obogatio na račun nedužnih ljudi u ratovima na teritoriji bivše Jugoslavije. U današnjem vremenu, on se predstavlja za heroja koji treba da pomogne državi da izađe na kraj sa mnogim tranzicionim aferama, dobivši zauzvrat promenjeni identitet i slobodu!

Popularne pretrage za ovaj film:

najbolji akcioni filmovi, akcioni, Domace akcione filmove, travelator ceo film hd, lista domacih akcionih filmova, travelator online, travelator onlin, travelator cijelifilm, travelator the movie, travelator ceo film online

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas