U gori raste zelen bor (1971) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:21

Kategorija: Ratni.

Tagovi: Boris Dvornik, Ivica Vidović, Partizanski filmovi и Zvonimir Lepetić.

Opis filma/serije U gori raste zelen bor (1971)

u-gori-raste-zelen-bor

Partizanski komesar Ivan (Ivica Vidović) poslan je u jedno nizinsko selo sa zadaćom nadzirati partizanski odred sastavljen od stanovnika tog sela. Usprkos razlikama u stajalištima, brzo se sprijatelji sa zapovjednikom tog odreda Dikanom (Boris Dvornik). Radnja filma se usredotoči na odnos Dikana i Ivana te Ivanovo prilagođavanje surovom ratu koji se vodi na tom području. Akcije koje se odvijaju tijekom filma uglavnom se odnose na plan evakuacije Glavnog štaba i Dikanovu osobnu osvetu domobranskom časniku srpskog podrijetla (Charles Millot), koji je neizravno odgovoran za smrt jednog njegovog borca…

Popularne pretrage za ovaj film:

u gori raste zelen bor, Pnrnići, ugori zelen bor domaci filum, boris dvornik v gori raste zelen bor, ceo film raste u gori zeleni bor, u gori raste yelen bor, u gori raste zelen bor domaci film, u-gori-raste-zelen-bor-(1971)

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas