Una (1984) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:35

Kategorija: Drame.

Tagovi: Rade Serbedzija и Sonja Savic.

Opis filma/serije Una (1984)

una

Jedan romantično zamišljen intervju namenjen studentskom listu u potpunosti je izmenio život dvoje ljudi, studentkinje Une i uglednog profesora. Ona je lepa i inteligentna, ali nedorasla komplikovanim odnosima u koje je upala, dok je profesor čovek čija su predavanja o masovnim medijima najslušanija na fakultetu. Međutim, njegove teze nisu naišle na odobravanje u birokratskim krugovima na univerzitetu. Prodekan fakulteta spletkom uspeva da Unu uvuče u igru sa profesorom. Tako se jedan bezazlen intervju pretvara u dosije životnih, filosofskih i ideoloških stavova kontroverznog profesora, a zatim u zlonamerni izveštaj o njegovom životu, ponašanju, delovanju i kretanju… Ekranizacija istoimenog romana Mome Kapora.

Uloge: Sonja Savić, Rade Šerbedžija Režija: Miša Radivojević

Popularne pretrage za ovaj film:

domaci film una, una ceo film, una film online, una domaci film, film una, film una online, una domaci film online, una film gledanje, una film, una film ceo

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas