Urgentni centar (2014) - domaci filmovi i serije online

Kategorija: TV Serije.

Tagovi: Ivan Bosiljcic, Ivan Jeftovic, Katarina Radivojevic, Marko Janjić и Tamara Krcunović.

Opis filma/serije Urgentni centar (2014)

Urgentni centar (2014)

Serija prati živote šest doktora. Doktora Arsića tumači Ivan Bosiljčić, glavnu sestru Katarinu Grujić  i na kraju veliku ljubav šarmantnog i zavodljivog Arsića igra Katarina Radivojević, doktorku Lukić Tamara Krcunović, doktora Marka Pavlovića tumači Marko Janjić , uloga mladog stažiste pripala je Bojanu Perić , a njegov starijeg kolege  Ivanu Jevtoviću.

Oni se svakodnevno bore sa za nečiji život. Posvećeni su svom poslu i rade ga iz potpune ljubavi. Čak kada doktoru Marku Pavloviću jedna privatna klinika ponudi duplo veću platu I bolje uslove, on se vraća u Urgentni centar.

Kako se nose sa svim tim životnim pričama koje ih iz minuta u minut prate?  Kako podnose gubitak, a dokle su spremni da idu da bi spasili nečiji zivot?  Upravo je ovo serija koja vas može uvesti  iza zatvorenih vrata operacione sale, pokazati vam ljudsku sreću ali i nesreću, humanost,požrtvovanost i sve ono što ljude čini ljudima.

Popularne pretrage za ovaj film:

ivan bosiljčić serije, filmovi sa bosiljcicem, Tamara krcunović, serije u kojima glumi ivan bosiljcic, natabanu urgentni centar, marko janjić, katarina radivojević филмови и tv емисије, ivan bosiljcic sve serije, ivan bosiljcic serija ciganin, Ivan Bosiljcic Nazivi serija

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Pitaj djoku

    Ima li bez glupih reklama koje non stop iskacu ?

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas