Varvari (2014) - domaci filmovi i serije online

Kategorija: Drame.

Tagovi: 2014, Aco Ćirović, Jasna Đuričić, Marina Vodeničar, Mirko Vlahović, Nenad Petrović и Željko Marković.

Opis filma/serije Varvari (2014)

Varvari (2014)

17. februar 2008. Kosovo je proglasilo nezavisnost, a vlada Republike Srbije odlučuje da organizuje velike demonstracije u Beogradu, na kojima bi građani izrazili svoj protest.
Mladenovac, devastirano industrijsko mesto na obodu Beograda u kome odrasta Luka, problematični tinejdžer na pragu punoletstva koji, zajedno sa svojim najboljim drugom Flešom, vodi navijače lokalnog drugoligaškog tima.

Prilikom nenejavljene posete socijalne radnice, Luka saznaje da je njegov otac , za koga je verovao da je nestao na Kosovu, zapravo živ i da se preko centra za socijalni rad interesuje za njega, ali da majka to skriva i ne dozvoljava bilo kakav kontakt medju njima.
Rastrzan između porodičnih problema, pritiska uslovne kazne, i osećanja prema devojci koju ne može da ima, Luka puca i slomi nogu fudbaleru lokalnog kluba. Sada je pod poterom ljudi koji žele osvetu zbog propale investicije i čak se i ostali iz Lukine grupe distanciraju od njega.

Kada Lukina navijačka grupa organizovano krene u Beograd na protest protiv otcepljenja Kosova on koristi priliku da pobegne iz grada i krene u potragu za ocem. Dok huligani na beogradskim ulicama demoliraju sve pred sobom, Luka pokušava da skupi snagu za sudbonosni susret sa svojim ocem koji ga je davno napustio.

Popularne pretrage za ovaj film:

varvari ceo film, varvari film, mirko vlahovic, aco cirovic, marinafulmovi, film varvari online, Film varvari, film domaći varvari, domaci filmovi varvari, Ceo Film varvari

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Vaske

    Izuzetno glup i naivan film

  • Buena Niñaa

    Кева калаштура,па немају синови од кога шта да науче осим да клошарају. Најлакше је тако.

  • Agron Kalludra

    glup film, glumci ocajni !

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas