Video jela, zelen bor (1991) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:18

Kategorija: Komedije.

Tagovi: Aleksandar Bercek, Branko Djuric, Danilo Bata Stojković, Mira Furlan, Olivera Markovic и Radmila Savicevic.

Opis filma/serije Video jela, zelen bor (1991)

Video jela, zelen bor

Film prikazuje porodicu Krstić, tačnije dvojicu braće – Radovana, koji živi u Nemačkoj i oženjen je Nemicom Gerti, sa kojom ima sina Johana; i Milovana, koji živi u svom rodnom selu sa ženom Radmilom, kćerkom Jovankom i sinom Jovanom, kao i roditeljima. Radovan je zaposlen u „Mercedesevoj“ fabrici i montira retrovizore na automobile, dok Milovan radi u „Zastavi“.
Zaplet nastaje na samom početku, kada Radovanov deo porodice, ponesen razvojem video-tehnologije, odlučuje da se sa Milovanovim delom (tačnije sa Jovanom, koji je dobio kameru i video-rikorder na kvizu) umesto klasičnim pismima dopisuje VHS kasetama. Objektivu kamere malo šta promiče, pa će se dvojica braće zavaditi oko izgradnje Radovanove kuće u Srbiji, njihovi sinovi oko prava na kompjutersku igricu, Radovanov komšija, grof Fon Birne će se zaljubiti u Jovanku, koja želi da pobegne sa sela, a Radovanova i Milovanova majka, Milica, će najpre pokušati da postane slikar, a potom i video-umetnik.

Popularne pretrage za ovaj film:

domaci erotski film, led domaci film za gledanje, eroski filmovi, erotski filmovi besplatni, erotski filmovi domaći, video jela zelen bor ceo film, domaci film led za gledanje, video jela zelen bor online, video jela zelen bor, Eroski film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas