Vir (2012) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:43

Kategorija: Drame и Trileri.

Tagovi: 2012, Dragan Nikolic, Emir Kusturica, Mirjana Karanovic, Nebojša Đorđević, Nenad Okanović и Srđan Pantelić.

Opis filma/serije Vir (2012)

Vir

Ovo je film o prvoj polovini 90-tih godina iz ugla mladih, o njihovim naporima da pronađu sebe, dok ih okolnosti vuku na dno.

Film čine tri priče, svaka prati različitog junaka tokom 48 sati kada u njihovim životima dolazi do velikog preokreta.

  • Koreni mržnje prati vođu grupe skinheda, Bogdana. Njegov bes i agresija, koje mu je nesebično u kosti uterao otac konstantnim batinama i bespotrebnim kažnjavanjem, izaziva u njemu erupciju mržnje prema sebi i celom svetu, vodi ga na dno.
  • Sumrak idola prati Kaleta, poslednjeg preživelog pucača iz jednog poznatog klana. Štiti ga stric iz državne bezbednosti, sve dok Kale još jednom ne pretera.
  • Vir prati Grofa, umetnika-crtača grafita koji je bio mobilisan i završio sa traumom iz rata od koje se još nije oporavio. Ceo svoj život je posvetio crtanju grafita sa jednom posebnom temom-virom. Siguran je da kada ga nacrta onako kako treba, nestaće senke prošlosti sa kojima živi.

Popularne pretrage za ovaj film:

nenad okanovic filmovi, vir 2012 ceo film, vir film, fimovi emira kusturice, vir domaci film torrent mega, Okanovic filmovi, poznati jugoslavenski filmovi kusturica, prvi film emira kusturice, sjećaš li se dolly beli video, sonja i bik bez platnom gledanje

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Ismet Mujkanovic

    Film gowori za Ljude Superje

  • Petar Jokić

    Kad s pažnjom normalan čovek pogleda film „Vir“, ne može se oteti utisku da ima nešto trulo u glavama srpskih filmadžija. U ovom filmu nema svetle tačke; sve je u funkciji nasilja: nema svetla na kraju tunela – to je glavna poruka, a u životu nije baš tako. Na kraju posebno sam zapanjen ulogama Emira Kusturice i Mirjane Karanović, jer sam mislio da su oni pametni ljudi, a igraju likove koji su rekli: zbogom pameti.

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas