Vir (2012) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:43

Kategorija: Drame и Trileri.

Tagovi: 2012, Dragan Nikolic, Emir Kusturica, Mirjana Karanovic, Nebojša Đorđević, Nenad Okanović и Srđan Pantelić.

Opis filma/serije Vir (2012)

Vir

Ovo je film o prvoj polovini 90-tih godina iz ugla mladih, o njihovim naporima da pronađu sebe, dok ih okolnosti vuku na dno.

Film čine tri priče, svaka prati različitog junaka tokom 48 sati kada u njihovim životima dolazi do velikog preokreta.

  • Koreni mržnje prati vođu grupe skinheda, Bogdana. Njegov bes i agresija, koje mu je nesebično u kosti uterao otac konstantnim batinama i bespotrebnim kažnjavanjem, izaziva u njemu erupciju mržnje prema sebi i celom svetu, vodi ga na dno.
  • Sumrak idola prati Kaleta, poslednjeg preživelog pucača iz jednog poznatog klana. Štiti ga stric iz državne bezbednosti, sve dok Kale još jednom ne pretera.
  • Vir prati Grofa, umetnika-crtača grafita koji je bio mobilisan i završio sa traumom iz rata od koje se još nije oporavio. Ceo svoj život je posvetio crtanju grafita sa jednom posebnom temom-virom. Siguran je da kada ga nacrta onako kako treba, nestaće senke prošlosti sa kojima živi.

Popularne pretrage za ovaj film:

nenad okanovic filmovi, vir 2012 ceo film, vir film, fimovi emira kusturice, poznati jugoslavenski filmovi kusturica, prvi film emira kusturice, sjećaš li se dolly beli video, sonja i bik bez platnom gledanje, domaci film emir kusturica, vir 2013 domaci film torrent torrent

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Ismet Mujkanovic

    Film gowori za Ljude Superje

  • Petar Jokić

    Kad s pažnjom normalan čovek pogleda film „Vir“, ne može se oteti utisku da ima nešto trulo u glavama srpskih filmadžija. U ovom filmu nema svetle tačke; sve je u funkciji nasilja: nema svetla na kraju tunela – to je glavna poruka, a u životu nije baš tako. Na kraju posebno sam zapanjen ulogama Emira Kusturice i Mirjane Karanović, jer sam mislio da su oni pametni ljudi, a igraju likove koji su rekli: zbogom pameti.

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas