Vojna akademija (2012) - domaci filmovi i serije online

Kategorija: TV Serije.

Tagovi: Anja Stanić, Bojan Perić, Branislav Lecic, Branko Janković, Dara Džokić, Dragana Dabović, Fedja Stojanovic, Iskra Brajovic, Ivan Mihailović, Ivana Mihić, Jelica Sretenović, Jelisaveta Orašanin, Ljubomir Bandovic, Milos Timotijevic, Mira Banjac, Nebojsa Milovanovic, Nikola Rakocevic, Radovan Vuјović, Tamara Dragićević, Tijana Pečenić и Vojislav Voja Brajovic.

Opis filma/serije Vojna akademija (2012)

vojna-akademija

Ova TV serija opisuje grupu vojnih kadeta koji bivaju primljeni na Akademiju, gde počinje njihovo obrazovanje za vojne pilote, ali i druge avanture. Priča prati nekoliko ličnih sudbina kadeta i kadetkinja od prve radosne vesti da su primljeni na studije Vojne akademije, preko sudara sa realnošću vojničkog života, do uspostavljanja ravnoteže između napora i ljubavi njihovih mladih života. U prvoj epizodi maturanti dobijaju obaveštenja da su primljeni na studije na Vojnoj akademiji. Glavni likovi su nekoliko budućih kadetkinja i kadeta čiji se život iznenada menja ovom, za većinu njih, radosnom vešću. Tu su i njihovi roditelji, iz različitih socijalnih okruženja i iz raznih delova Srbije, koji različito i reaguju na profesionalni izbor svoje dece – od grotesknog ushićenja, do tihog negodovanja, zavisno od mnogih klišea i predrasuda koji postoje nasleđeni iz prethodnih vremena…

Glаvni glumci:
Kаdeti: Rаdovаn Vujović (Ris), Nikolа Rаkočević (Lаki), Ivаn Mihаilović (Klisurа), Brаnko Jаnković (Džаković), Bojаn Perić (Stošić), Tijаnа Pečenčić (Zimče), Drаgаnа Dаbović (Šаšvаri), Tаmаrа Drаgičević (Nаdicа), Anjа Stаnić (Lelа), Jelisаvetа Orаšаnin (Roksаndа), Iskrа Brаjović (Tаnjа).

Kаpetаn Žаrаč (Ljubomir Bаndović), Kаpetаn Kаšаnin (Nebojšа Milovаnović), Poručnik Vаske (Miloš Timotijević), Nаčelnik Akаdemije (Brаnislаv Lečić).

U ostаlim ulogаmа: Vojа Brаjović, Ivаnа Mihić, Dаrа Džokić, Feđа Stojаnović, Predrаg Smiljković , Olgа Odаnović, Hаris Burinа, Mlаden Nelević, Mirа Bаnjаc, Vlаstа Velisаvljević, Miodrаg Krivokаpić, Tikа Stаnić, Jelenа Jovičić, Jelicа Sretenović, Milicа Mihаjlović, Sonjа Dаmnjаnović, Tаnjа Pjevаc, Ninа Grаhovаc, Gorаn Rаdаković.

Popularne pretrage za ovaj film:

vojna akademija serija, domace serije, serija vojna akademija, domace serije za gledanje, domace serije 2012, domace tv serije, vojna akademija online, film vojna akademija, vojna akademija film, domaci filmovi i serije besplatno gledanje

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

 • film je super fatastican je poceca me na moje vojne dane pozzzzzzzzzzzz

 • film je super fatastican je poceca me na moje vojne dane pozzzzzzzzzzzz

 • film je super fatastican je poceca me na moje vojne dane pozzzzzzzzzzzz

 • film je super fatastican je poceca me na moje vojne dane pozzzzzzzzzzzz

 • Miroslav_kg

  extra

 • NAJBOLJI JE OD SVIH ! ! !

 • Law 92

  Joj kao i narkomane bivse primaju gahahhaa . a ustvari onog ko je razmenio 2 reci na ulici sa narkomanom nema sanse da bi primili tamo xD nereealno …. 

 • Denis Semy

   Kad ce ostali delovi?

 • Minjabajic

  Najbolji film!!! 🙂

 • Ana Strahinic

  Nerealno je da primaju bivse narkomane, zbog toga sto svako ko dodje na VA mora da prodje kroz psiho test i lekarske preglede. Ali to nije naravno sve, BEZBEDNOSTNA provera je u isto bitan faktor, gde proveravaju kandidatima dva kolena unazad, proveravaju ih u skoli, i ne samo njih vec i njihovu bracu i sestre, Ovaj lik je ubacen cisto da se reklamiraju kao ustanova i da bi navukli veliki broj kandidata.

 • Nikolic

  A bre jedino sto mi se ne svidja u ovoj seriji je to sto su piloti 😛 bolje da za tenkove i pesadiju al ovo posto je ipak serija za privlacenje kandidata a kod nas je manjak pilota zbog toga i tu bransu promovisu jebiga to mi jedino zao 😛

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas