Vuk samotnjak (1972) - domaci filmovi i serije online

Trajanje filma: 01:19

Kategorija: Drame.

Tagovi: Slavko Stimac.

Opis filma/serije Vuk samotnjak (1972)

Vuk samotnjak

Decak u planini nalazi velikog psa slicnog vuku i sprijateljuje se sa njim. Medjutim, seljani veruju da se radi o opasnom vuku, samotnjaku, i da ga treba ubiti. Decak zbog toga strahuje za svog ljubimca. Krisom mu nosi hranu u planinu.

Pas ga jednom cak spasava od vuka. Ali hajka pocinje, jer seljaci veruju da je taj samotnjak poklao ovce u jednom toru… Ovaj popularni film Obrada Gluscevica osvojio je Srebrnu arenu i Jelena na pulskom festivalu 1972. a iste godine osvojio je i nagrade na vise medjunarodnih festivala: nagradu kinematografskih pisaca u Gijonu, prvu nagradu decijeg zirija u Teheranu, nagradu spanskog decijeg centra Jovellanos ’72, nagradu za najbolji igrani film u Damasku i nagradu Chauette u Briselu.

Uloge: Slavko Stimac, Zeljko Mataija, Ivan Stimac, Boro Ivanisevic, Smiljan Cicic, Edo Perocevic…

Popularne pretrage za ovaj film:

vuk samotnjak, Vuk Samotnjak (1972) Domaci Film, ceo film vuk samotnjak, domai film vuk samotnjak, vuk samrota cijeli film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • amar

    kako dobar

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas