Vuk samotnjak (1972) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:19

Kategorija: Drame.

Tagovi: Slavko Stimac.

Opis filma/serije Vuk samotnjak (1972)

Vuk samotnjak

Decak u planini nalazi velikog psa slicnog vuku i sprijateljuje se sa njim. Medjutim, seljani veruju da se radi o opasnom vuku, samotnjaku, i da ga treba ubiti. Decak zbog toga strahuje za svog ljubimca. Krisom mu nosi hranu u planinu.

Pas ga jednom cak spasava od vuka. Ali hajka pocinje, jer seljaci veruju da je taj samotnjak poklao ovce u jednom toru… Ovaj popularni film Obrada Gluscevica osvojio je Srebrnu arenu i Jelena na pulskom festivalu 1972. a iste godine osvojio je i nagrade na vise medjunarodnih festivala: nagradu kinematografskih pisaca u Gijonu, prvu nagradu decijeg zirija u Teheranu, nagradu spanskog decijeg centra Jovellanos ’72, nagradu za najbolji igrani film u Damasku i nagradu Chauette u Briselu.

Uloge: Slavko Stimac, Zeljko Mataija, Ivan Stimac, Boro Ivanisevic, Smiljan Cicic, Edo Perocevic…

Popularne pretrage za ovaj film:

vuk samotnjak, tasin u ali u celi, Vuk Samotnjak (1972) Domaci Film, vuk samotnjak online, pas samotnjak HUUND, vuk samotnjak cijeli film youtube, domaci fulm vuk samotnjak napisan, vuk samotjnak ceo film na hrvacki, vuk samotnjak cijeli film download, vuk samotnjak cijeli film online

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • amar

    kako dobar

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas