Zavet (2007) - domaci filmovi i serije online

Trajanje filma: 02:02

Kategorija: Komedije.

Tagovi: Aleksandar Bercek, Emir Kusturica, Ivan Maksimović, Ljiljana Blagojevic, Marija Petronijevic, Miki Manojlovic и Uroš Milovanović.

Opis filma/serije Zavet (2007)

Zavet (2007)

Film „Zavet“, žanrovski opredeljen kao komedija, priča je o sudbini dede i unuka koji žive u opustelom srpskom selu. Deda je nameran da obnovi crkvu i u nju vrati popa, i tako oživi selo, a unuk je jedini đak u lokalnoj školi. Ali kada u selo dođe prosvetna inspekcija i zatvori školu, dečak ostaje bez budućnosti, a njegova učiteljica bez posla. Videvši da na selu „nema ‘leba“, starac, koji je „osetio“ da mu se bliži smrt, šalje unuka u grad. Daje mu kravu i zavetuje ga da je u varoši proda, od tih para kupi ikonu, donese suvenir i nađe devojku.

Dečaku su u gradu ukrali kravu, ali on je poslušao dedu i našao devojku, čija majka preko dana radi kao vaspitačica u vrtiću, a noću kao prostitutka. Kada je osetio da majčin makro merači i njegovu ljubljenu, mladić predlaže devojci da odu na selo. Stižu u dečakov zavičaj i tamo zatiču vitalnog dedu koji se zbližio sa učiteljicom…

Popularne pretrage za ovaj film:

celi film zavjet, film zavet, besplatni domaci filim Miki manojlovic, marija petronijevic, marija petronijevic film zavet, marija petronijevic film zavet youtube, miki manojlović film, miki manojlovic novi filmovi, svi filmovi miki manojlovic, uros milovanovic zavet film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

3 Komentara

  1. Srednja zalost!

    hyrutf, 2 years ago Одговори

  2. super je film nema bolji od zavet

    sloba, 1 year ago Одговори

  3. meni jedan od bolji Kusturicini filmova obozavam ovaj film

    vesko, 1 year ago Одговори


Pogledali ste film? Ostavite komentar.

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas