Zavet (2007) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 02:02

Kategorija: Komedije.

Tagovi: Aleksandar Bercek, Emir Kusturica, Ivan Maksimović, Ljiljana Blagojevic, Marija Petronijevic, Miki Manojlovic и Uroš Milovanović.

Opis filma/serije Zavet (2007)

Zavet (2007)

Film „Zavet“, žanrovski opredeljen kao komedija, priča je o sudbini dede i unuka koji žive u opustelom srpskom selu. Deda je nameran da obnovi crkvu i u nju vrati popa, i tako oživi selo, a unuk je jedini đak u lokalnoj školi. Ali kada u selo dođe prosvetna inspekcija i zatvori školu, dečak ostaje bez budućnosti, a njegova učiteljica bez posla. Videvši da na selu „nema ‘leba“, starac, koji je „osetio“ da mu se bliži smrt, šalje unuka u grad. Daje mu kravu i zavetuje ga da je u varoši proda, od tih para kupi ikonu, donese suvenir i nađe devojku.

Dečaku su u gradu ukrali kravu, ali on je poslušao dedu i našao devojku, čija majka preko dana radi kao vaspitačica u vrtiću, a noću kao prostitutka. Kada je osetio da majčin makro merači i njegovu ljubljenu, mladić predlaže devojci da odu na selo. Stižu u dečakov zavičaj i tamo zatiču vitalnog dedu koji se zbližio sa učiteljicom…

Popularne pretrage za ovaj film:

film zavet, zavet emir kusturica ceo film, ljiljana blagojevic gola, film zavjet, zavet online, ljiljana blagojevic филмови, miki manojlovuc filmovi, zavet serija ocemu se radi, ljiljana blagojevic gola na filmu, celi film zavjet

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • hyrutf

    Srednja zalost!

  • sloba

    super je film nema bolji od zavet

  • vesko

    meni jedan od bolji Kusturicini filmova obozavam ovaj film

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas