Zavet (2007) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 02:02

Kategorija: Komedije.

Tagovi: Aleksandar Bercek, Emir Kusturica, Ivan Maksimović, Ljiljana Blagojevic, Marija Petronijevic, Miki Manojlovic и Uroš Milovanović.

Opis filma/serije Zavet (2007)

Zavet (2007)

Film „Zavet“, žanrovski opredeljen kao komedija, priča je o sudbini dede i unuka koji žive u opustelom srpskom selu. Deda je nameran da obnovi crkvu i u nju vrati popa, i tako oživi selo, a unuk je jedini đak u lokalnoj školi. Ali kada u selo dođe prosvetna inspekcija i zatvori školu, dečak ostaje bez budućnosti, a njegova učiteljica bez posla. Videvši da na selu „nema ‘leba“, starac, koji je „osetio“ da mu se bliži smrt, šalje unuka u grad. Daje mu kravu i zavetuje ga da je u varoši proda, od tih para kupi ikonu, donese suvenir i nađe devojku.

Dečaku su u gradu ukrali kravu, ali on je poslušao dedu i našao devojku, čija majka preko dana radi kao vaspitačica u vrtiću, a noću kao prostitutka. Kada je osetio da majčin makro merači i njegovu ljubljenu, mladić predlaže devojci da odu na selo. Stižu u dečakov zavičaj i tamo zatiču vitalnog dedu koji se zbližio sa učiteljicom…

Popularne pretrage za ovaj film:

film zavet, zavet online, miki manojlovuc filmovi, filim doli bel, zavet emir kusturica ceo film, celi film zavjet, zavet ceo film download, Ljiljana blagojevic o zavetu, ljiljana blagojevic xvideos gola na filmu, ljiljana blagojevic филмови

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • hyrutf

    Srednja zalost!

  • sloba

    super je film nema bolji od zavet

  • vesko

    meni jedan od bolji Kusturicini filmova obozavam ovaj film

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas