Žene sa Dedinja - domaci filmovi i serije online

Kategorija: TV Serije.

Tagovi: Anđelka Prpić, Dragan Micanovic, Dubravko Jovanović, Goran Radaković, Irena Micijevic, Lena Bogdanovic, Maja Noveljić и Srdjan Miletic.

Opis filma/serije Žene sa Dedinja

zene-sa-dedinja

Glavne junakinje su četiri dame iz visokog društva koje naizgled imaju sve:: Čarna Malbaš (Anđelka Prpić) je supruga pop-pevača Martina (Dragan Mićanović) koji je postao slavan posle pobede na „Beoviziji“, Klara Hadži Popović (Irena Mičijević) je gnevni advokat iz stare beogradske porodice, Valerija Savić (Maja Noveljić) iskompleksirana domaćica, dok je Alisa Velebit (Lena Bogdanović) promiskuitetna vajarka.

Radnja serije započinje žurkom koju organizuju Čarna i Martin, povodom useljenja u novu velelepnu kuću na Dedinju, u koju su se tek doselili iz Kragujevca. Komšiluk baš i nije spreman da prihvati nove komšije…

Zaplet se okreće oko četiri savremene, potpuno različite žene, koje život i adrese spajaju u elitnom beogradskom naselju. Čarna, Klara, Valerija i Alisa žive raskošan i, reklo bi se, ispunjen život. Upoznajemo ih kada se Čarna i njen suprug, poznati pevač Martin, dosele iz Kragujevca na Dedinje. U komšiluku žive Klara (uspešna advokatica iz stare beogradske porodice), Valerija (domaćica koja se odrekla karijere zbog porodice) i Alisa (uspešna umetnica). Njih četiri vole, pate, spletkare, varaju, lažu i pokušavaju da pronađu način da budu srećne.

Uloge: Dragan Mićanović, Anđelka Prpić, Irena Mičijević, Maja Noveljić, Goran Radaković, Lena Bogdanović, Srđan Miletić i Dubravko Jovanović.

Popularne pretrage za ovaj film:

zene s dedinja online, zene sa dedinja online, žene sa dedinja serija, serija zene sa dedinja, zene sa dedinja, zene sa dedinja online gledanje, žene sa dedinja nova tv, serija zene sa dedinja online, žene sa dedinja serija online, domaca serija zene sa dedinja

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • aleksa

    strava a u isto vreme sranjne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1000000000000000000000%

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas