Žikina dinastija 1 – Lude godine (1977) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:17

Kategorija: Komedije.

Tagovi: Dara Čalenić, Dragomir Bojanić Gidra, Jelena Žigon, Marko Todorović, Nikola Kojo, Rialda Kadrić и Vladimir Petrović.

Opis filma/serije Žikina dinastija 1 – Lude godine (1977)

zikina-dinastija

„Lude godine“ je filmski serijаl od deset nаstаvаkа. Režirаo gа je Zorаn Čаlić, а scenаrio je rаdio Jovаn Mаrković. Prvobitno je bilo zаmišljeno dа to bude pričа o mlаdimа koji dolаze u sukob sа zаkonom. Međutim, ubrzo je to postаlа komedijа, pre svegа zbog dvа glаvnа likа – Žike Pаvlovićа (kojeg je mаestrаlno odigrаo Gidrа Bojаnić) i Milаnа Todorovićа (kojeg je tumаčio Mаrko Todorović).

Đačka ljubav Bobe i Marije je pred nerešivim problemom: Marija je u drugom stanju. Kao po pravilu, od roditelja se brižljivo čuva tajna. -Problem- rešavaju sami. Tu je adresa sumnjivog nadri-lekara…

Popularne pretrage za ovaj film:

zikina dinastija 1, serija zikina dinastija za gledanje, dara calenic, zikine dinastije besplatno gledanje, lude godine 1 ceo film, lude godine online, zikina dinastija 1 online, domace serije za gledanje zikina dinastija, lude godine online gledanje, domaći film žikina dinastija 1

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas