Žikina dinastija 9 – Sulude godine (1988) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:22

Kategorija: Komedije.

Tagovi: Dragomir Bojanić Gidra, Jelena Žigon, Maja Sabljic, Marko Todorović, Milan Štrljić, Nikola Simic, Taško Načić и Velimir Bata Zivojinovic.

Opis filma/serije Žikina dinastija 9 – Sulude godine (1988)

zikina-dinastija-9

„Sulude godine“ je pretposlednji nastavak filmskog serijala „Lude godine“. Posle saobraćajne nesreće, glavni junaci, Žika i Milan, završavaju u bolnici koja je pretrpana i u haosu. Za prinudnog upravnika postavljen je dr Nedeljković. Žika i Milan zaključuju da je najbolje da počnu da se prave ludi kako bi se izvukli iz haosa. Njima se pridružuju ludi dirigent i seljak Rajko kojeg je snaja otrovala. Nastaje potpuni haos.

Popularne pretrage za ovaj film:

zikina dinastija 9, zikina dinastija 9 film za gledanje, zikina zenidba film za gledanje, zikina dinastija bolnica, žikina dinastija u bolnici, zika i milan u bolnici, zikina dinastija 9 ceo film, Zika dinastija, žikina dinastija 9 online, zikina dinastija9

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas