Zimovanje u Jakobsfeldu (1975) - domaci filmovi i serije online

Kategorija: Ratni.

Tagovi: 1975, Danilo Bata Stojković, Gizela Vuković, Goran Sultanovic, Ljubica Ković, Mića Tatić, Mihailo Misa Janketic, Milan Srdoč, Milivoje Mića Tomić, Mira Dinulović, Miroljub Lešo, Partizanski filmovi, Radmila Guteša, Slavko Stimac, Slobodan Perović, Svetislav Goncić, Tomo kuruzović и Žika Milenković.

Opis filma/serije Zimovanje u Jakobsfeldu (1975)

zimovanje-u-jakobsfeldu

Dva dečaka upućena su iz partizanskog odreda u selo da prezime. Jedan se usput razboli, drugi odlazi u obližnje nemačko selo gde uspeva da se zaposli kao sluga. Noću, krišom neguje druga sakrivenog u obližnjoj močvari da bi ga najzad sakrio u spostvenoj štali. Zimovanje traje sve dok ih ilegalna oslobodilačka organizacija ne otkrije i izvede is sela.

Zimovanje u Jakobsfeldu je jugoslovenski film iz 1975. godine. Režirao ga je Branko Bauer, a scenario su napisali Arsen Diklić i Branko Bauer. Film je 1975. godine sudjelovao na Festivalu jugoslovenskog filma u Puli, na kojem je osvojio nekoliko nagrada

Popularne pretrage za ovaj film:

zimovanje u jakobsfeldu, zimovanje u jakobsfeldu ceo film, domaci film zimovanje u jakobsfeldu, zimovanje u jakobsfeldu film za gledanje, zimovanje u jakobsfeldu film, zimovanje u jakobsfeldu online, jakobsfeld selo, film zimovanje u jakobsfeldu, zimovanje u jakobsfeldu cijeli film, zimovanje u jakobsfeldu serija

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas