Živi i mrtvi (2007) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:27

Kategorija: Ratni.

Tagovi: Filip Šovagović, Marinko Prga, Robert Roklicer, Slaven Knezović и Velibor Topić.

Opis filma/serije Živi i mrtvi (2007)

Živi i mrtvi (2007)

Negde u Bosni 1993. grupa vojnika HVO-a dobija zadatak da drži jedan od najvažnijih položaja prema jedinicama VRS, u brdima kod lovačke barake. Međutim, iste večeri po dolasku na položaj, njima iza leđa izbija hrvatsko-bošnjački sukob čime ostaju odsečeni od svojih saboraca. Tada moraju da se povlače preko srpskih i bošnjačkih položaja da se dokopaju spasa – Crnih voda. Pri povlačenju nailaze na kolibu u kojoj su vojnici Armije BiH, te ih napadaju i ubijaju. Sledeće jutro, Robe ubija zapovednika Ivu, misleći da je vojnik ABiH, te malo kasnije i on gine stavši na minu. U noći kada su krenuli iz kolibe vojnike HVO-a napadaju Bošnjaci. Nakon tog napada, samo Tomo, Ćoro i Vijali ostaju živi, te kasnije krenu i dođu do groblja gde ginu Ćoro i Tomo. Vijali biva ranjen te mu se pričinjavaju domobrani, vojnici ABiH, partizani i njegovi mrtvi saborci.

U Bosni 1943. dvojica ustaša vode grupu domobrana u akciju protiv manje grupe partizana. Među domobranima je Martin, te Ferid koji upropašćen vešću da mu je cela porodica pomrla od tifusa, odlučuje da dezertira. No to mu ne uspeva pošto njega, Martina i Stojana koji su ga tražili napadaju partizani. Ferid i Stojan u okršaju ginu, kao i partizani koji su ih napali. Krenuvši dalje, domobrane ponovno napadaju partizani, deo ih gine, a ustaškog kapetana Danu Boru partizani zarobljavaju. Martin ostaje sa poručnikom Knezom i ustašom Seminom koji mu kaže da pobegne, što Martin i učini.

Popularne pretrage za ovaj film:

Ziví mrtví, film zivi i mrtvi, domaci filmovi filip sovagovic, živi i mrtvi online, zivi i mrtvi hd, zivi i mrtvi gledanje, živi i mrtvi film, Velibor topić filmovi, velibor topić, filip sovagovic filmovi

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas