Život je lep (1985) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:40

Kategorija: Drame.

Tagovi: Dragan Nikolic, Dragomir Bojanić Gidra, Ivan Bekjarev, Ljubisa Samardzic, Milan Puzić, Milivoje Mića Tomić, Mirjana Karanovic, Pavle Vujisić, Predrag Laković, Snežana Savić, Sonja Savic, Svetislav Goncić и Velimir Bata Zivojinovic.

Opis filma/serije Život je lep (1985)

zivot-je-lep

U seoskoj kafani ukršta se mali svet ljudi koji su se sticajem okolnosti, neki prisilno a neki dobrovoljno, u njoj zatekli. Tu su sezonci, siledžije, penzioneri, domaćice, dame sumnjivog morala, muzikanti… Ali i lokalni politikanti i moćnici, koji situaciju svojim postupcima dovode do usijanja, što na kraju kulminira tragedijom.

Uloge: Dragan Nikolić kao pilot. Ivan Bekjarev kao muzičar, Ljubiša Samardžić kao konobar, Milan Puzić kao gospodin, Mirjana Karanović kao stoperka, Predrag Laković kao mašinovođa, Snežana Savić kao konobarica, Stevan Gardinovački kao radnik u kafani, Tihomir Pleskonjić kao trubač, Dragomir Bojanić-Gidra kao kamiondžija, Ljiljana Janković kao kuvarica, Milivoje (Mića) Tomić kao prodavac pauna, Pavle Vuisić kao gazda kafane, Rade Šerbedžija kao rođak, Sonja Savić kao pevačica, Svetislav Goncić kao lažov, Velimir (Bata) Živojinović kao rukovodilac-pregovarač.

Popularne pretrage za ovaj film:

snezana savic filmovi, dragan nikolic filmovi, pavle vujisic filmovi, zivot je lep ceo film, zivot je lep film, dragomir bojanić gidra filmovi, zivot je lep film online, Snežana savić, dragomir bojanic gidra, gidra bojanic

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas