Zona Zamfirova (2002) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:32

Kategorija: Drame.

Opis filma/serije Zona Zamfirova (2002)

zona-zamfirova

Zona Zamfirova je srpski igrani film iz 2002. godine temeljen na romanu Stevana Sremca. Radnja predstavlja ljubavnu priču između pripadnika različitih društvenih slojeva, Maneta (Vojin Ćetković) i bogataške ćerke Zone (Katarina Radivojević), smeštenu u ambijent Niša s kraja 19. veka. Film je stekao ogromnu popularnost i niz pohvala od strane kritike.

Zona Zamfirova je najgledaniji srpski film ikada, sa više od 1.200.000 gledalaca u srpskim bioskopima. Film je snimljen u formatu 16:9, a posebno za televiziju je izbačena i kopija filma sa formatom 4:3. Iako pomalo nerazumljiv zbog južnjačkog dijalekta, film odlikuje 5.1 Dolby Digital zvuk.

Uloge: Vojin Ćetković, Katarina Radivojević, Dragan Nikolić, Milena Dravić, Nikola Djuričko, Radmila Živković

Popularne pretrage za ovaj film:

zona zamfirova, Zona Zamfirova ceo film, zona zamfirova film, zone zamfirsko ceo film, zona zamfirova film online, zone zamfirsko, zona zanfirova, zona zamfirova film za gledanje, film zona zamfirova za gledanje, zone zamfirova ceo film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Daliborkapaunovicexgolec

    ovim putem zelim da obavestim mog milog jedinog muhameda da nema oskudacije njegov manulac

  • Sarah

    i love it

  • CoMe

    NE MI SE SVIDJA MNOGO OVAJ FILM

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas