Zverinjak (2012) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:47

Kategorija: Drame.

Tagovi: 2012, Branka Šelić, Ivan Đorđević, Miodrag Miki Krstović, Nada Sargin, Nikola Ristanovski и Tanasije Uzunović.

Opis filma/serije Zverinjak (2012)

Zverinjak

Priča o dve porodice koje su devedesetih godina prošlog veka živele na obali Drine takođe svedoči i o moralnom i istorijskom raspadu jedne zemlje.

Drama Zverinjak koja prati priču iz devedesetih godina prošlog veka u jednom srpskom selu blizu obale Drine, nastala je po scenariju Dušana Spasojevića. Kroz sudbinu dve porodice u sredini sa specifičnim pravilima i međuljudskim odnosima svedoči o moralnom i istorijskom raspadu jedne zemlje.

„Zverinjak je opomena da ne činimo greške koje smo činili decenijama i vekovima unazad, ali kako umetnost nikada nije menjala svet, možda će Zverinjak uspeti samo u nekim pojedincima da probudi to osećanje da možemo popraviti sebe i svoj odnos prema drugima“, kaže Marko Novaković, reditelj.

Uloge: Nikola Ristanovski (Petar), Miodrag Krstović (Strain), Tanasije Uzunović (Tadija), Ivan Đorđević (Vidan), Branka Šelić (Marija), Marijana Pejatović (Srna), Mladen Sovilj (Jovan), Aleksandar Đurica (Sreten), Igor Damnjanović (Milisav), Nada Šargin (Anđa).

Popularne pretrage za ovaj film:

zverinjak film, film Zverinjak, tanasije uzunović, zverinjak 2012 ceo domaci film, domaci film zverinjak, nije kraj nada sargin, nikola ristanovski filmovi, zverinjak film za gledanje

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

 • sale

  au uzasa i dosade

 • milisav popovic

  Film je pravo dobar,realan film o predratnim dešavanjima na našim prostorima i o mentalitetu našeg naroda!

 • enes

  kakose maze naci drugi

  Zverinjak (2012)

  filmova

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas